Företag

Matlagningsevent för företag – teambuilding

 

Som inslag på en konferens eller en kick-off, som kundaktivitet, för teambuilding, som present till kunder eller medarbetare, eller bara för att ha trevligt tillsammans en kväll.

 

Aktiv matlagning är en stark upplevelse som skapar stor samhörighet i en grupp, och ger ny energi och inspiration. Inte minst på jobbet kan det vara värdefullt inför nya utmaningar.

 

Vi börjar gärna våra matlagningsevent med en aperitivo med mousserande italiensk prosecco och italienska charkuterier, fortsätter med aptitretande antipasti, sedan en eller två härliga primi piatti (som lasagne, tagliatelle, risotto, polenta eller dinkel minestrone), eventuellt en fyllig secondo piatto med kött/fisk och avslutar med en oemotståndlig dolce (som pannacotta och tiramisu’).

 

Vi smakar även på olika italienska ostar som italienare brukar avnjuta med honung och ovanliga och förtjusande marmelader. Allt med passande vin av högsta kvalitet.

 

När maten är klar slår vi oss ner och njuter av maten tillsammans och dricker ett glas vin. Då brukar det finnas massor att prata om, och för dem som är nyfikna berättar vi gärna om italiensk kultur, resmål, historia och vardag.

 

Vi håller till i ljusa och moderna lokaler vid vattnet på Södermalm, Kungsholmen och i City i Stockholm, eller så kommer vi till er med italiensk matglädje!

 

För dig som vill laga mat på italienska med ditt företag ordnar vi skräddarsydda matlagningsevent.

 

Våra matlagningsevent ordnar vi för grupper från åtta till 50 personer.

 

Kontakta oss gärna och berätta om era önskemål.