Digitalian

Digitalisering + italiensk matlagning = Digitalian

Du planerar ett event för kunder, medarbetare, ledningsgruppen eller särskilt inbjudna och vill få ut maximal effekt. Hur gör du? Engagera både hjärna, hjärta och smak! Vi kallar det Digitalian.

Inled med ett inspirerande och tankeväckande seminarium kring digitalisering, digital transformation, omvärldsbevakning och digitalt ledarskap. Lyssna till Mats Lewan – futurist, forskningsanalytiker, journalist och författare – en av Sveriges främsta experter på digitalisering, teknik och framtid. Lägg även till en workshop med fokus på något särskilt utvecklingsområde, eller ytterligare talare inom digitalisering.

När deltagarna är fullmatade med nya intryck och idéer och innehållet ska smältas behöver alla få en chans att prata av sig med varandra och samtidigt svetsas samman som grupp. Då är det dags för hjärta och smak – en kväll med teambuilding och härlig italiensk matlagning är det perfekta sättet att fortsätta eventet.

Kvällen inleds med en aperitivo med bubbel, charkuterier och ostar och fortsätter med italiensk matlagning i grupper. På med förklädet!

Under kvällen delar vi på Buonappetito.se med oss av vår gedigna kunskap om det italienska köket och italienska traditioner, och däremellan blir det massor med utrymme för att prata och ha trevligt.

När allt är färdiglagat sätter sig alla ner tillsammans och äter middag, som i en stor italiensk familj.

Helhetsupplevelsen av eventet är en inspirerande stimulans för alla sinnen, där nya tankar och idéer – food for thought – fördjupas och förstärks av den behagliga mat- och sällskapsupplevelsen – food for pleasure.

Kontakta oss för mer information och intresseförfrågan.