företag online

Våra bästa erbjudanden till företag online.

Vill du göra något roligt med dina medarbetare, tryggt och säkert, och när ni inte kan träffas på samma plats?

Bjud ditt team på en digital italiensk matlagningsupplevelse där alla är med online, får ny inspiration och lär sig hemligheterna bakom det italienska köket.

Deltagarna lagar samma recept samtidigt, medan vi sänder live och guidar er från vår italienska matlagningsstudio. Allt som behövs är en dator med uppkoppling, resten ordnar vi.

Under kurserna varvar vi moment där vi alla är tillsammans, och moment där vi är uppdelade i grupper så att deltagarna kan interagera med varandra i ett mer intimt format. För att bygga samhörighet i gruppen har vi också interaktiva inslag där varje grupp får samarbeta för att lösa problem och svara på frågor.

När maten är klar njuter ni av er fantastiska cena italiana som ni har lagat tillsammans i en härlig digital gemenskap.

Här är några av våra mest efterfrågade erbjudanden men kontakta oss gärna och berätta gärna vad ni längtar efter så ordnar vi ert skräddarsydda italienska matlagningsvent online. 

Laga en cena italiana med ditt team!

En rolig kväll som ger mycket inspiration och samhörighet i gruppen. Ni får lära er att laga en komplett italiensk middag online tillsammans med vår glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

Ni får välja bland spännande, väldoftande och smarriga rätter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekräm, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller tiramisu’ osv … det tar aldrig slut!

Självklart finns det mycket att välja på till vegetarianer, veganer, fiskarianer och alla andra.
Alla är med online och lagar mat, och när det är klart är det dags att äta tillsammans i en härlig digital gemenskap!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Bjud dina kollegor och kunder på en pastakurs!

Här får ni chansen att göra den bästa italienska äggpastan på traditionellt manér! 

Ägg och mjöl är allt som behövs. Och några italienska trick förstås… På BuonAppetitos pastaevent online får ni lära er alla viktiga små detaljer som behövs för att göra olika sorters hemlagad pasta från grunden – som till exempel ravioli, tagliatelle, tortellini och lasagneplattor. Och naturligtvis får ni laga några utvalda såser som passar utmärkt till. Låter det gott? Javisst!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Bjud på italiensk risotto!

Vill ni lära er hemligheten bakom en perfekt risotto till jul? Den fylliga välbalanserade smaken, de rätta ingredienserna, det behagliga tuggmotståndet, den härliga krämigheten och den eleganta garneringen. Vid det här eventet lär ni er att lyckas med italiensk risotto som ni sedan kan imponera med vid i köket. 

När det är klart ser vi fram emot att avnjuta middagen tillsammans i en digital gemenskap. 

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Baka pizza och focaccia som i Italien!

Här får ni chansen att göra den bästa italienska pizzan och focaccian, precis som i Italien, fast hemma i era egna kök. Mjöl och vatten är allt som behövs, och sedan er fantasi för toppningen. Och några italienska trick förstås…

På vår kurs får ni lära er alla viktiga små detaljer som leder fram till den klassiska italienska måltiden – vi går igenom alla moment och kommer att dela med oss av alla tips och hemligheter bakom den perfekta pizzadegen, hur ska den kavlas, och vilken toppning och vilka såser som passar bäst.

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Laga en klassisk primo piatto på en timme!

Vill ni ha en lite kortare kurs?

Under en intensiv, lärorik och rolig timme får ni lära er en klassisk italiensk pastarätt som är lätt att laga och som ni kan göra om när ni vill!

Vi går igenom teknik, ingredienser och recept, och pratar om olika råvaror och hur man kan kombinera dem för bästa resultat.

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Italiensk delikatessprovning – box ”La dolce Vita”

Vill du komma nära den italienska matkulturen snabbt och enkelt i en aktivitet där ni får smaka olika italienska delikatesser från olika regioner?

Under 1 lärorik och rolig timme kommer ni att lära er mer om fantastiska italienska råvaror från olika regioner, smaka olika ostar och charkuterier, inlagda grönsaker och utsökta chokladtryfflar med pistaschkräm och hasselnötter.

Dessutom kommer ni att få massor med kunskap om italiensk matkultur för att imponera vid matbordet med kompisar, vänner och familj;-)

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Italiensk cocktailskola –”i classici italiani”

Vill ni imponera på kollegor och vänner och lära er att göra en perfekt Negroni eller Campari Spritz?

Under en lärorik och rolig timme kommer ni att lära er olika varianter av klassiska italienska cocktails med vår duktiga bartender från Italien.

Ni kommer också att lära er mer om italienska fantastiska delikatesser som passar till olika cocktails och massor med kunskap och anekdoter om olika berömda italienska cocktails.

Tutti a tavola e … Buon Appetito!