Teambuilding

Aktiv matlagning – teambuilding.

Aktiv matlagning är en stark upplevelse som skapar stor samhörighet i en grupp, och ger ny energi och inspiration.

En kväll i köket med BuonAppetito.se börjar alltid med lite mingel med ett urval av italienska delikatesser uppdukade på bordet – en resa genom Italien där ni får chansen att lära er om några italienska produkter och smaka delikatesser som ni inte hittar så lätt i Sverige (ibland inte alls!). Det heter Aperitivo på italienska och det är ett måste i Italien förstås!

Sedan presenterar vi menyn och olika recept, som är enkla och inspirerade av Alessias familj i Italien!  Vi delar därefter upp gruppen och sätter igång med matlagningen.

Aptitretande antipasti, härliga primi piatti, som lasagne, tagliatelle, risotto, polenta,  eventuellt en fyllig secondo piatto som ossobusco, saltimbocca alla romana eller orata al forno, för att avsluta med en oemotståndlig dolce, vem vill inte vill lära sig göra en perfekt pannacotta eller tiramisu’?

Vi smakar även på olika italienska ostar som italienare brukar avnjuta med honung och ovanliga och förtjusande marmelader. Allt med passande vin av högsta kvalitet.

När maten är klar slår vi oss ner och njuter av maten tillsammans och dricker ett glas vin. Då brukar det finnas massor att prata om, och för dem som är nyfikna berättar vi gärna om italiensk kultur, resmål, historia och vardag.

Vi håller till i ljusa och moderna lokaler vid vattnet på Södermalm, Kungsholmen och i Vasastan i Stockholm, eller så kommer vi till er med italiensk matglädje!

Våra matlagningsevent ordnar vi för grupper från åtta till 50 personer, och vi skräddarsyr också event så att det passar er.

Kontakta oss gärna och berätta om era önskemål.