Erbjudanden

Våra bästa julerbjudanden för företag. Nu även online!

Laga italienskt julbord med ditt team!

Kom och laga och avnjut en italiensk ”Cena di Natale” med dina kunder, partner eller kollegor! Upplev den genuina känslan av glädje som finns i ett italienskt kök tillsammans med ditt team.

En rolig kväll som ger mycket inspiration i köket och samhörighet i gruppen. Ni får lära er att laga en komplett italiensk julmiddag tillsammans med vår glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

Uppdukat på bordet kommer det att finnas spännande, juldoftande och smarriga rätter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekräm, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller jultiramisu’ osv … det tar aldrig slut!

Självklart finns det mycket att välja på till vegetarianer, veganer, fiskarianer och alla andra.
Alla är med och lagar mat, och när det är klart är det naturligtvis dags att äta tillsammans och att prata om Italien!

Du får ett glas bubbel och en smarrig present på köpet.

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

 JAG VILL VETA MER! 

§

AFTERWORK – Bjud dina medarbetare eller kunder på en APERITIVO ITALIANO med Storytelling på jobbet och önska GOD JUL!

Vi har traditioner i Italien som har spridit sig över hela världen. En av dessa är l’APERITIVO, en ritual som man vill inte missa. Det är den typiskt italienska konsten att träffas spontant efter jobbet, ta ett glas tillsammans och äta utsökta delikatesser.

Vi på BuonAppetito tar l’APERITIVO till er på jobbet med våra glada och livfulla italienska matinspiratörer och italienexperter.

Du får inte bara smaka olika sorters italienska ostar och charkuterier, utan får också lära dig de olika egenskaperna hos italienska specialiteter och vad som skiljer dem åt, som till exempel Taleggio och Gorgonzola, Pecorino och Parmigiano Reggiano, Prosciutto di Parma och Bresaola, Mortadella och Pancetta.

Till allt detta nybakat bröd, foccacia, färska och fina inlagda grönsaker och smarriga oliver. Ni kommer inte att gå hem hungriga!

Självklart bjuder vi på ett glas bubbel!!!

Ibland är vår duktiga bartender tillgänglig, och då blir det ännu mer fest. Han kan allt om italienska drinkar, och berättar gärna om aperol spritz eller campari, om negroni sbagliato och om vilken som är den bästa vermouthen. För några hundra kronor extra får ni en cocktail och en exklusiv bartender som blandar på plats, bara för er

Fredagsmys i Italien kan man också ha på en måndag – ett utmärkt sätt att starta veckan på!


 JAG VILL VETA MER! 

§

AFTERWORK med APERITIVO ITALIANO, SHOW COOKING och Storytelling. Finns det något bättre sätt att önska GOD JUL till dina medarbetare eller kunder?

Samma koncept som APERITIVO ITALIANO med ett glas bubbel i handen plus en show cooking där våra glada och livfulla italienska matinspiratörer visar er hur man gör en riktig italiensk pasta med salsiccia eller risotto med svamp som ni sedan avnjuter alla tillsammans! Ni får också lära er massor av italienska fantastiska produkter, och de olika egenskaperna hos italienska specialiteter.

 JAG VILL VETA MER! 


OBS – vi erbjuder våra event även i digital form online. Kontakta oss för mer info.

Alla våra event är Coronaanpassade, dvs att vi bland annat bara jobbar med en familj/grupp kompisar i taget, i små grupper och i stora lokaler för att kunna röra oss fritt, noggrann handhygien, regelbundet testad personal, handsprit vid alla matlagningsstationer och intensiv städning och desinficering av alla ytor.

Epost: info@buonappetito.se      tel: 070-281 46 91

Copyright © All Rights Reserved