Erbjudanden

VĂ„ra bĂ€sta erbjudanden för företag. 

Laga en Cena Italiana med ditt team!

Kom och laga och avnjut en cena italiana med dina kunder, partner eller kollegor! Upplev den genuina kĂ€nslan av glĂ€dje som finns i ett italienskt kök tillsammans med ditt team.

En rolig kvÀll som ger mycket inspiration i köket och samhörighet i gruppen. Ni fÄr lÀra er att laga en komplett italiensk middag tillsammans med vÄr glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare frÄn BuonAppetito.se.

Ni fĂ„r vĂ€lja bland spĂ€nnande, vĂ€ldoftande och smarriga rĂ€tter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekrĂ€m, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller tiramisu’ osv 
 det tar aldrig slut!

SjÀlvklart finns det mycket att vÀlja pÄ till vegetarianer, veganer, fiskarianer och alla andra.
Alla Àr med och lagar mat, och nÀr det Àr klart Àr det naturligtvis dags att Àta tillsammans och att prata om Italien!

Tutti a tavola e 
 Buon Appetito!

 JAG VILL VETA MER! 


AFTERWORK – Bjud dina medarbetare eller kunder pĂ„ en APERITIVO ITALIANO med Storytelling pĂ„ jobbet! Varför inte lĂ€gga till SHOW COOKING? Och OSTPROVNING! Finns det nĂ„gon bĂ€ttre aktivitet tillsammans?

Vi har traditioner i Italien som har spridit sig över hela vĂ€rlden. En av dessa Ă€r l’APERITIVO, en ritual som man vill inte missa. Det Ă€r den typiskt italienska konsten att trĂ€ffas spontant efter jobbet, ta ett glas tillsammans och Ă€ta utsökta delikatesser.

Vi pĂ„ BuonAppetito tar l’APERITIVO till er pĂ„ jobbet med vĂ„ra glada och livfulla italienska matinspiratörer och italienexperter.

Du fÄr inte bara smaka olika sorters italienska ostar och charkuterier, utan fÄr ocksÄ lÀra dig de olika egenskaperna hos italienska specialiteter och vad som skiljer dem Ät, som till exempel Taleggio och Gorgonzola, Pecorino och Parmigiano Reggiano, Prosciutto di Parma och Bresaola, Mortadella och Pancetta.

Till allt detta nybakat bröd, foccacia, fĂ€rska och fina inlagda grönsaker och smarriga oliver. Ni kommer inte att gĂ„ hem hungriga! Men om ni vill ha mer kan ni bestĂ€lla hemlagade italienska rĂ€tter som komplement, och varför inte en lĂ€cker dessert? 

Ni kan ocksĂ„ lĂ€gga till en show cooking dĂ€r vĂ„ra italienska matinspiratörer visar er hur man gör en riktig italiensk pasta med salsiccia eller risotto med svamp som ni sedan avnjuter alla tillsammans! 

Om ni tycker om ostar erbjuder vi ocksĂ„ en sĂ€rskild ostprovning dĂ€r ni fĂ„r smaka pĂ„ flera olika typer av italiensk ost medan vĂ„r expert guidar er genom den historiska bakgrunden och öppnar era sinnen för en smakrik upplevelse. Med ett roligt quiz kommer det löna sig att lyssna uppmĂ€rksamt.

Ibland Àr vÄr duktiga bartender tillgÀnglig, och dÄ blir det Ànnu mer fest. Han kan allt om italienska drinkar, och berÀttar gÀrna om aperol spritz eller campari, om negroni sbagliato och om vilken som Àr den bÀsta vermouthen. För nÄgra hundra kronor extra fÄr ni en cocktail och en exklusiv bartender som blandar pÄ plats, bara för er.

Fredagsmys i Italien kan man ocksĂ„ ha pĂ„ en mĂ„ndag – ett utmĂ€rkt sĂ€tt att starta veckan pĂ„!


 JAG VILL VETA MER! 


OBS – vi erbjuder vĂ„ra event Ă€ven i digital form online. Kontakta oss för mer info.