Erbjudanden

VÄra bÀsta erbjudanden för företag. Nu Àven online!

Laga en Cena Italiana med ditt team!

Kom och laga och avnjut en italiensk ”Cena Italiana" med dina kunder, partner eller kollegor! Upplev den genuina kĂ€nslan av glĂ€dje som finns i ett italienskt kök tillsammans med ditt team.

En rolig kvÀll som ger mycket inspiration i köket och samhörighet i gruppen. Ni fÄr lÀra er att laga en komplett italiensk middag tillsammans med vÄr glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare frÄn BuonAppetito.se.

Ni fĂ„r vĂ€lja bland spĂ€nnande, vĂ€ldoftande och smarriga rĂ€tter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekrĂ€m, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller tiramisu’ osv 
 det tar aldrig slut!

SjÀlvklart finns det mycket att vÀlja pÄ till vegetarianer, veganer, fiskarianer och alla andra.
Alla Àr med och lagar mat, och nÀr det Àr klart Àr det naturligtvis dags att Àta tillsammans och att prata om Italien!

Tutti a tavola e 
 Buon Appetito!

 JAG VILL VETA MER! 

§

AFTERWORK – Bjud dina medarbetare eller kunder pĂ„ en APERITIVO ITALIANO med Storytelling pĂ„ jobbet!

Vi har traditioner i Italien som har spridit sig över hela vĂ€rlden. En av dessa Ă€r l’APERITIVO, en ritual som man vill inte missa. Det Ă€r den typiskt italienska konsten att trĂ€ffas spontant efter jobbet, ta ett glas tillsammans och Ă€ta utsökta delikatesser.

Vi pĂ„ BuonAppetito tar l’APERITIVO till er pĂ„ jobbet med vĂ„ra glada och livfulla italienska matinspiratörer och italienexperter.

Du fÄr inte bara smaka olika sorters italienska ostar och charkuterier, utan fÄr ocksÄ lÀra dig de olika egenskaperna hos italienska specialiteter och vad som skiljer dem Ät, som till exempel Taleggio och Gorgonzola, Pecorino och Parmigiano Reggiano, Prosciutto di Parma och Bresaola, Mortadella och Pancetta.

Till allt detta nybakat bröd, foccacia, fÀrska och fina inlagda grönsaker och smarriga oliver. Ni kommer inte att gÄ hem hungriga!

SjÀlvklart bjuder vi pÄ ett glas bubbel!!!

Ibland Àr vÄr duktiga bartender tillgÀnglig, och dÄ blir det Ànnu mer fest. Han kan allt om italienska drinkar, och berÀttar gÀrna om aperol spritz eller campari, om negroni sbagliato och om vilken som Àr den bÀsta vermouthen. För nÄgra hundra kronor extra fÄr ni en cocktail och en exklusiv bartender som blandar pÄ plats, bara för er

Fredagsmys i Italien kan man ocksĂ„ ha pĂ„ en mĂ„ndag – ett utmĂ€rkt sĂ€tt att starta veckan pĂ„!


 JAG VILL VETA MER! 

§

AFTERWORK med APERITIVO ITALIANO, SHOW COOKING och Storytelling. Finns det nÄgot bÀttre sÀtt att ta hand om dina medarbetare eller kunder?

Samma koncept som APERITIVO ITALIANO med ett glas bubbel i handen plus en show cooking dÀr vÄra glada och livfulla italienska matinspiratörer visar er hur man gör en riktig italiensk pasta med salsiccia eller risotto med svamp som ni sedan avnjuter alla tillsammans! Ni fÄr ocksÄ lÀra er massor av italienska fantastiska produkter, och de olika egenskaperna hos italienska specialiteter.

 JAG VILL VETA MER! 


OBS – vi erbjuder vĂ„ra event Ă€ven i digital form online. Kontakta oss för mer info.

Alla vĂ„ra event Ă€r Coronaanpassade, dvs att vi bland annat bara jobbar med en familj/grupp kompisar i taget, i smĂ„ grupper och i stora lokaler för att kunna röra oss fritt, noggrann handhygien, regelbundet testad personal, handsprit vid alla matlagningsstationer och intensiv stĂ€dning och desinficering av alla ytor.