privata grupper online

Våra bästa erbjudanden till privat grupper online.

Vill du göra något roligt med din familj och dina vänner, tryggt och säkert, och när ni inte kan träffas på samma plats?

Bjud dina nära och kära på en digital italiensk matlagningskurs där alla är med online, får ny inspiration och lär sig hemligheterna i det italienska köket.

Ni lagar samma recept samtidigt, medan vi sänder live och guidar er från vår italienska matlagningsstudio. Allt som behövs är en dator med uppkoppling, resten ordnar vi. 

Alla får en inköpslista för färskvaror och torringredienser, en lista med köksredskap, samt en vinlista som passar till menyn. 

När maten är klar njuter ni av er fantastiska cena italiana som ni har lagat tillsammans i en härlig digital gemenskap.

Här är några av våra mest efterfrågade erbjudanden men kontakta oss gärna och berätta gärna vad ni längtar efter så ordnar vi er skräddarsydda italienska matlagningskurs online. 

Laga en festa italiana med din familj och dina vänner!

En rolig kväll där ni får lära er att laga en komplett italiensk middag online tillsammans med vår glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

Ni får välja bland spännande, väldoftande och smarriga rätter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekräm, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller tiramisu’ osv … det tar aldrig slut!

Självklart finns det mycket att välja på till vegetarianer, veganer, fiskarianer och alla andra.

Alla är med online och lagar mat, och när det är klart är det dags att äta tillsammans i en härlig digital gemenskap!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Bjud dina nära och kära på en pastakurs!

Här får ni chansen att göra den bästa italienska äggpastan på traditionellt manér! 

Ägg och mjöl är allt som behövs. Och några italienska trick förstås… På BuonAppetitos pastaevent online får ni lära er alla viktiga små detaljer som behövs för att göra olika sorters hemlagad pasta från grunden – som till exempel ravioli, tagliatelle, tortellini och lasagneplattor. Och naturligtvis får ni laga några utvalda såser som passar utmärkt till. Låter det gott? Javisst!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Bjud på fest med italiensk risotto!

Vill ni lära er hemligheten bakom en perfekt risotto? Den fylliga välbalanserade smaken, de rätta ingredienserna, det behagliga tuggmotståndet, den härliga krämigheten och den eleganta garneringen. Vid det här eventet lär ni er att lyckas med italiensk risotto som ni sedan kan imponera med i köket. 

När det är klart ser vi fram emot att avnjuta middagen tillsammans i en digital gemenskap. 

Tutti a tavola e … Buon Appetito!