Erbjudanden

Just nu: Våra bästa julerbjudanden för privata grupper

Laga italienskt julbord med dina nära och kära, hos oss eller hemma hos dig!

En italiensk matlagningskurs med Jul som tema. Kom och laga ”Cena di Natale” med oss. Upplev den genuina känslan av glädje som finns i ett italienskt kök tillsammans med din familj och dina vänner.

En rolig kväll där ni får lära er att laga en komplett italiensk julmiddag tillsammans med vår glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

Uppdukat på bordet kommer det att finnas spännande, juldoftande och smarriga rätter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekräm, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller jultiramisu’ osv … det tar aldrig slut! Du får ett glas bubbel på köpet.

Ni kan välja om ni vill vara i våra härliga lokaler eller hemma hos er.
Alla är med och lagar mat, och när det är klart är det naturligtvis dags att äta tillsammans och att prata om Italien!

Tutti a tavola, God Jul och … Buon Appetito!

I BUONAPPETITOS HÄRLIGA LOKALER – 1390 sek inkl. moms.

HEMMA HOS DIG – FRÅN 1090 sek inkl. moms.

OBS: 20% rabatt t.o.m. 20 november 2020!

 JAG VILL VETA MER! 

§

Italiensk julfest hemma hos er med aperitivo och Show Cooking

Bjud hem dina kompisar och dina släktningar, vi fixar resten: en APERITIVO ITALIANO och SHOW COOKING allt-i-ett. Finns det något bättre sätt att önska GOD JUL till dina nära och kära?

Vi har traditioner i Italien som har spridit sig över hela världen. En av dessa är l’APERITIVO, en ritual som man vill inte missa. Det är den typiskt italienska konsten att träffas, ta ett glas tillsammans och äta utsökta delikatesser.

Vi på BuonAppetito tar l’APERITIVO hem till er med olika sorters himmelskt goda ostar och charkuterier uppdukade på bordet. Med ett glas bubbel i handen kommer ni att lära er om massor av italienska specialiteter och vad som skiljer dem åt. Taleggio eller Gorgonzola, Pecorino eller Parmigiano Reggiano, vilken är den bästa olivoljan?

Men det slutar inte här. Med show cooking i ert kök kommer våra glada och livfulla italienska matinspiratörer att visa hur man gör en riktig italiensk pasta med salsiccia eller risotto med svamp som ni sedan avnjuter alla tillsammans!

Till allt detta nybakat bröd, foccacia, färska och fina inlagda grönsaker och smarriga oliver. Och vad är livet utan en dolcetto…? Självklart en liten sötsak till slut!

Ibland är vår duktiga bartender tillgänglig, och då blir det ännu mer fest. Han kan allt om italienska drinkar, och berättar gärna om aperol spritz eller campari, om negroni sbagliato och om vilken som är den bästa vermouthen.

För några hundra kronor extra får ni en cocktail och en exklusiv bartender som blandar på plats, bara för er.

Fredagsmys i Italien kan man också ha på en måndag – ett utmärkt sätt att starta veckan på!

Pris 790 sek inkl moms (990 sek med bartender och 1 cocktail).

 JAG VILL VETA MER! 


OBS – vi erbjuder våra event även i digital form online. Kontakta oss för mer info.

Alla våra event är Coronaanpassade, dvs att vi bland annat bara jobbar med en familj/grupp kompisar i taget, i små grupper och i stora lokaler för att kunna röra oss fritt, noggrann handhygien, regelbundet testad personal, handsprit vid alla matlagningsstationer och intensiv städning och desinficering av alla ytor.

Epost: info@buonappetito.se      tel: 070-281 46 91

Copyright © All Rights Reserved