Erbjudanden

Just nu: VÄra bÀsta erbjudanden för privata grupper

Laga en Festa Italiana med dina nÀra och kÀra, hos oss eller hemma hos dig!

Kom och laga en festa italiana med oss. Upplev den genuina kÀnslan av glÀdje som finns i ett italienskt kök tillsammans med din familj och dina vÀnner.

En rolig kvÀll dÀr ni fÄr lÀra er att laga en komplett italiensk festmiddag tillsammans med vÄr glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare frÄn BuonAppetito.se.

Ni fĂ„r vĂ€lja bland spĂ€nnande, vĂ€ldoftande och smarriga rĂ€tter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekrĂ€m, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller tiramisu’ osv 
 det tar aldrig slut! Du fĂ„r ett glas bubbel pĂ„ köpet.

Ni kan vÀlja om ni vill vara i vÄra hÀrliga lokaler eller hemma hos er.
Alla Àr med och lagar mat, och nÀr det Àr klart Àr det naturligtvis dags att Àta tillsammans och att prata om Italien!

Tutti a tavola, och 
 Buon Appetito!

I BUONAPPETITOS HÄRLIGA LOKALER – 1390 sek inkl. moms.

HEMMA HOS DIG – FRÅN 1090 sek inkl. moms.


 JAG VILL VETA MER! 

§

Italiensk aperitivo hemma hos er med Show Cooking

Bjud hem dina kompisar och dina slÀktningar, vi fixar resten: en APERITIVO ITALIANO och SHOW COOKING allt-i-ett. Finns det nÄgon bÀttre överraskning till dina nÀra och kÀra?

Vi har traditioner i Italien som har spridit sig över hela vĂ€rlden. En av dessa Ă€r l’APERITIVO, en ritual som man vill inte missa. Det Ă€r den typiskt italienska konsten att trĂ€ffas, ta ett glas tillsammans och Ă€ta utsökta delikatesser.

Vi pĂ„ BuonAppetito tar l’APERITIVO hem till er med olika sorters himmelskt goda ostar och charkuterier uppdukade pĂ„ bordet. Med ett glas bubbel i handen kommer ni att lĂ€ra er om massor av italienska specialiteter och vad som skiljer dem Ă„t. Taleggio eller Gorgonzola, Pecorino eller Parmigiano Reggiano, vilken Ă€r den bĂ€sta olivoljan?

Men det slutar inte hÀr. Med show cooking i ert kök kommer vÄra glada och livfulla italienska matinspiratörer att visa hur man gör en riktig italiensk pasta med salsiccia eller risotto med svamp som ni sedan avnjuter alla tillsammans!

Till allt detta nybakat bröd, foccacia, fĂ€rska och fina inlagda grönsaker och smarriga oliver. Och vad Ă€r livet utan en dolcetto
? SjĂ€lvklart en liten sötsak till slut!

Ibland Àr vÄr duktiga bartender tillgÀnglig, och dÄ blir det Ànnu mer fest. Han kan allt om italienska drinkar, och berÀttar gÀrna om aperol spritz eller campari, om negroni sbagliato och om vilken som Àr den bÀsta vermouthen.

För nÄgra hundra kronor extra fÄr ni en cocktail och en exklusiv bartender som blandar pÄ plats, bara för er.

Fredagsmys i Italien kan man ocksĂ„ ha pĂ„ en mĂ„ndag – ett utmĂ€rkt sĂ€tt att starta veckan pĂ„!

Pris 790 sek inkl moms (990 sek med bartender).

 JAG VILL VETA MER! 


OBS – vi erbjuder vĂ„ra event Ă€ven i digital form online. Kontakta oss för mer info.