företag online jul

Våra bästa julerbjudanden till företag online.

Vill du göra något roligt med dina medarbetare, tryggt och säkert, och när ni inte kan samlas på samma plats?

Bjud ditt team på en digital italiensk matlagningsupplevelse där alla är med online, får ny inspiration och lär sig hemligheterna i det italienska köket.

Deltagarna lagar samma recept samtidigt, medan vi sänder live och guidar er från vår italienska matlagningsstudio. Allt som behövs är en dator med uppkoppling, resten ordnar vi. 

Alla får samma matpaket med torringredienser för två personer, en inköpslista för färskvaror, en lista med köksredskap, samt en vinlista som passar till menyn. 

När maten är klar njuter ni av er fantastiska cena italiana som ni har lagat tillsammans i en härlig digital gemenskap.

Här är några av våra mest efterfrågade erbjudanden men berätta gärna vad ni längtar efter så ordnar vi ert skräddarsydda italienska matlagningsvent online. 

Laga italienskt julbord med ditt team!

En rolig kväll som ger mycket inspiration och samhörighet i gruppen. Ni får lära er att laga en komplett italiensk julmiddag online tillsammans med vår glada och entusiastiska matinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

Ni får välja bland spännande, juldoftande och smarriga rätter som pasta frutti di mare som smakar hav och citron, mustig risotto funghi e salsiccia med barolo-vin, eller friterade auberginer med solmogna tomater och mozzarellaost, för att inte tala om olika desserter med hasselnöts- och pistagekräm, sorbetto eller biscotti, pannacotta eller jultiramisu’ osv … det tar aldrig slut!

Självklart finns det mycket att välja på till vegetarianer, veganer, fiskarianer och alla andra.
Alla är med online och lagar mat, och när det är klart är det dags att äta tillsammans i en härlig digital gemenskap!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Bjud dina kollegor och kunder på en pastakurs till jul!

Jul i Italien betyder ofta pasta fresca, och nu får ni chansen att göra den bästa italienska äggpastan på traditionellt manér! 

Ägg och mjöl är allt som behövs. Och några italienska trick förstås… På BuonAppetitos pastaevent online får ni lära er alla viktiga små detaljer som behövs för att göra olika sorters hemlagad pasta från grunden – som till exempel ravioli, tagliatelle, tortellini och lasagneplattor. Och naturligtvis får ni laga några utvalda såser som passar utmärkt till. Låter det gott? Javisst!

Tutti a tavola e … Buon Appetito!

Bjud på julfest med italiensk risotto!

Vill ni lära er hemligheten bakom en perfekt risotto till jul? Den fylliga välbalanserade smaken, de rätta ingredienserna, det behagliga tuggmotståndet, den härliga krämigheten och den eleganta garneringen. Vid det här eventet lär ni er att lyckas med italiensk risotto som ni sedan kan imponera med vid julbordet. 

När det är klart ser vi fram emot att avnjuta julmiddagen tillsammans i en digital gemenskap. 

Tutti a tavola e … Buon Appetito!