Webshop jul

HĂ€r finns

BuonAppetitos bÀsta julklappar

Vad Àr den bÀsta julklappen till dina nÀra och kÀra, till dina kollegor och kunder, eller kanske till och med till den snÀlla grannen, nÀr du Àr trött pÄ att köpa onödiga saker?

God mat av högsta kvalitet behöver vi alltid! Och att lĂ€ra sig laga italiensk mat Ă€r det mĂ„nga som Ă€r intresserade av. 

HÀr hittar du alternativen till jul! Och om du inte finner vad du söker fÄr du gÀrna kontakta oss

Presentkort hos Buonappetito.se

VĂ„ra presentkort Ă€r en uppskattad julklapp. Presentkorten kan anvĂ€ndas för vĂ„ra kurser, bĂ„de i vĂ„ra lokaler och online, och Ă€ven för vĂ„ra olika delikatesspaket som du hittar i vĂ„r webbshop. 


Presentkorten gĂ€ller i ett Ă„r och finns i olika valörer. Du kan köpa dem direkt i vĂ„r webbshop eller mot faktura genom att kontakta oss. 

Julklappspaket med italienska delikatesser

Ett julklappspaket fyllt med italienska delikatesser av högsta kvalitet frÄn vÄra bÀsta producenter med hantverksmÀssiga metoder som gÄtt i arv i generationer. Bland produkterna finns utsökt olivolja, lagrade ostar, utvalda charkuterier mm.

Paketet finns i fyra storlekar (ladda ner detaljerad lista pÄ innehÄllet hÀr):

Small 490 sek*

Medium 690 sek*

Large 990 sek*

Lux 1290 sek*

Frakt inom inre StockholmsomrÄdet** Àr inkluderad. Det gÄr ocksÄ bra att hÀmta paketen hos oss pÄ Kungsholmen i Stockholm. Kontakta oss för bestÀllning plus frakt.

Du kan köpa paketen direkt i vĂ„r webbshop eller mot faktura genom att kontakta oss. 

*Pris inklusive moms

** Stockholms innerstad, Nacka, Hammarby, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Bromma, Solna.